Новата година стартира ударно с голяма доза качествени и полезни приложения. Затова и този път месечната ни селекция от най-добри Android и iOS приложения се състои от цели 15 заглавия. Освободете достатъчно място на телефоните си и се захващайте с новата порция приложения!

 

Joe Danger

Платформи: iOS

Заради игри, като Joe Danger, спокойно можем да твърдим, че мобилната платформата се противопоставя с огромна тежест на конзолите. В iOS версията на играта има толкова много съдържание, че без проблем може да се продава в кутийка с диск за 40 долара, а всъщност е само 2.99 долара. Иначе, за незапознатите Joe Danger е сайд-скролинг рейсър, в който главния герой преминава през голямо разнообразие от препятствия, събира парички, бонуси и куп други благинки по пътя си, за да стигне до финалната права и да отключи следващото трасе.

Играта не е порт от конзолните версии, а ново приключение, което ще ви държи прилепени към малкия екран за много часове напред.

 

Phonechievements

Платформи: Android

Phonechievements има потенциала да се превърне в новата мания на Android платформата. Концепцията е елементарна – с ежедневното използване на телефона си, постигате ачийвмънти.

продължава в: PCWorld.bg