Напоследък компанията Cooler Master изглежда разширява дейността си не само в традиционните за себе си продуктови сфери, но също и в сегмента на аксесоарите за мобилни устройства, който очевидно става все по-печеливш покрай ръста в продажбите на таблети и смартфони. Свидетелство за тази ориентация е поредното съобщение от производителя, с което той ни информира за стартирането на нов фирмен сайт, съсредоточен изцяло върху произведените от Cooler Master периферии и аксесоари за мобилни устройства.

Според официалната информация, в новия Cooler Master-Mobile сайт потребителите ще могат да се информират, както за целия наличен асортимент от такива изделия, така и за предстоящите аксесоари.

За да ознаменува старта на новия си онлайн ресурс, компанията отбелязва и дебюта на някои съвсем нови аксесоари, какъвто е например новия калъф за таблета iPad mini, наречен Wake Up Folio mini. Всъщност терминът „калъф“ в случая може би не е съвсем уместен, тъй като идеята на новия аксесоар е освен защита за таблета да добавя и функционалност, като го превръща например в мобилна станция за мултимедийни забавления.

продължава в: PCWorld.bg