Интересът към Apple не е учудващ. Още повече като се вземат предвид безкрайните слухове, които изтичат в интернет почти всеки ден. Кой от кой по-пикантен и интересен.

iLounge поднесе нова доза вълнение за милионите почитатели на компанията, като разкри детайли около предстоящите продукти на Apple, с което със сигурност спечели допълнителен потребителски интерес.

Цитирайки анонимен източник, iLounge твърди, че се очаква най-новият iPhone 5S да се появи на пазара с 13 мегапикселова Sony камера, както и с доста подобрен процесор. Според въпросния източник Apple се готви да пусне продукта на пазара през юли, а кодовите имена, които се използват за прототипите му са N51 и N53.

Детайлите, който въпросният източник дава, относно iPad не са толкова подробни. iPad 5 (както го наричат от iLounge) е с кодове наименование J72 и се очаква да е достъпно на пазара през октомври.

Относно следващия iPad Mini, с кодове име j85, информацията гласи, че подобно на iPad 5 и той ще се появи на пазара през октомври тази година. Според слуховете в интернет пространството iPad Mini няма да предложи кой знае колко промени, но със своя Retina диспей се очаква да привлече вниманието на аудиторията.

До колко това са само слухове и каква доза истина се крие в тях? Предстои да разберем, но 2013 г. се очертава като доста интересна технологична година за Apple.