Представяли ли сте си някога как би свирил барабанистът Дани Кери, ако имаше 4 ръце? Или Ангъс Йънг, ако имаше 78 пръста? Представете си как само би звучал култовият басист Робърт Трухильо, ако беше направен от истински метал!

Е, време е да разберем! Compressorhead е най-новата световна хеви метъл банда, която е „тежка” във всеки смисъл на думата – защото музикантите в нея са истински метални роботи. Stickboy (барабанистът), Fingers (китаристът) и Bones (басистът) гарантирано ще разтърсят света на метъл музиката.

Stickboy е взискателно проектиран с 4 ръце, 2 крака и 1 глава, без мозък. С тях той свири на сет барабани Pearl 14 с двойна каса. Появил се на бял свят през 2007 г.

Fingers се присъединил към барабаниста през 2009 г. Той е единственият китарист, който може да се похвали с наличието на 78 пръста, които са специално създадени, за да обхванат целия гриф на китарата.

Bones е най-прецизният басист, за който може да си мечтае всяка банда, и е най-младият член на Compressorhead. Създаден през 2012 г.

С такава конкуренция, дори на Motorhead ще им е трудно да се съревновават. И все пак машинното масло е по-гъсто от кръвта.

За онези, които вече са станали фенове на бандата, повече информация на http://compressorheadband.com