Ако четете този материал, вероятно разполагате с компютър, смартфон, таблет или лаптоп. Защо тогава продължавате да чистите на ръка? Време е да преместите в бъдещето и тази сфера от ежедневието си – без повече досадно обикаляне с прахосмукачка в ръка. Представяме ви Donkey DL880 – този малък робот-чистач ще превърне чистенето на дома във високотехнологично забавление. Всичко, което трябва да направите, е да активирате устройството, след което можете да продължите с по-важните и интересни занимания.

Голям набор работни повърхности

Donkey DL-880 може да обработва различни повърхности – включително всякакви видове плочки, теракота, фаянс, гранитогрес, мрамор – дървени подове – паркет от масив, ламинат, балатуми, черги, мокети и пътеки. Прахосмукачката-робот преминава безпроблемно между различните повърхности, осигурявайки цялостно почистване на домове със смесени интериорни подови решения.

surfaces

4 режима на почистване

За максимално удобство устройството разполага с четири различни режима на почистване. Искате да забравите за робота и да намерите дома си чист до блясък? Активирате автоматичния режим. По-упоритите места нямат шанс, когато програмирате робота да се заеме с тях, а ако имате нужда от обиране на прах и мръсотия от ъглите, съществува режим и за това. Зигзагообразния режим е най-бързият начин роботът да покрие по-голяма площ и да почисти цялостно помещението. Ако пазите детето в себе си или пък искате да имате пълен контрол, Donkey DL-880 разполага с възможност за дистанционно управление.

rejimi

11 сензора по корпуса

Способностите си за навигация Donkey дължи на множеството сензори, разположени по корпуса – цели 11 на брой. 7 от тях са разположени в предната част на прахосмукачката – те могат да засичат препятствия на разстояние до 1,5 сантиметра. 4 сензора от долната страна на устройството го предпазват от падане – можете да използвате прахосмукачката-робот в помещения със стълби или дори на маси, бюра и плотове, без да се притеснявате от инцидент.

sensors1

sensors2

Автоматично зареждане

Литиево-йонните батерии на Donkey DL-880 осигуряват до 100 минути автономна работа, но не се притеснявайте – когато зарядът падне под 20%, роботът сам ще потърси докинг станцията и ще се включи за зареждане, след което ще продължи да чисти – истинска научна фантастика!

Спецификации на Donkey DL-880

Donkey-table-screen1

 

COMPUTER 2000 Bulgaria Ltd.
63 Shipchenski prohod Blvd.
(52 Kosta Lulchev Str.)
1574 Sofia Bulgaria

Tel.:        +359 2 / 439 20 00
E-mail:  office@computer2000.bg
URL:        www.computer2000.bg