Това, че Blizzard готви скорошен старт на следващата игра от поредицата Starcraft II вече не е тайна, а няколко дни след появата на първата официална информация за новата Starcraft II: Heart of the Swarm студиото е готово да зарадва почитателите на култовата стратегия и с откриващия трейлър за изданието.
 

В случай, че сте пропуснали, новото гейм заглавие продължава историята от Starcraft II: Wings of Liberty, но вече не с фокус върху човешката раса, а върху тази на Zerg, която е разпръсната при човешката инвазия на планетата-кошер. В новото издание, геймърите ще имат възможност да поемат съдбата на расата, като влязат в ролята на Сара Кериган в нейното Queen of Blades превъплъщение.

Следващата игра Starcraft II: Heart of the Swarm, която ще бъде пусната на 12 март, обещава изцяло нова single-player кампания и някои промени в мултиплейър режимите, а така също нови бойни единици и оръжия. Откриващият трейлър пък загатва, че предстоят епични битки между Зерги и хора. Но най-добре вижте сами…

продължава в: PCWorld.bg