Изглежда колкото по-близо сме до Коледа, толкова повече духът на един от най-веселите празници започва да се отразява на хората. Гейм индустрията не остана по-назад и все повече компании започват упорито да се подготвят с множество промоции и оферти за любимия празник на милиони души по света.

THQ не остана по-назад, като предлага една от най-добрите оферти непосредствено преди Коледа. Миналият месец ви показахме пакетът на Humble Bundle с игри за Android, за който имахте възможност сами да посочите цената. За пореден път The Humble Bundle се заеха със задачата да зарадват геймърите по света, но този път проектът е съвместна разработка между тях и THQ.

Редица фенове вече определиха новият пакет като „най-добрият пакет с игри, излизал някога”. А какво предлага той? Шест невероятни игри (плюс седма ако платите повече от средната цена за пакета), които със сигурност няма да ви оставят да скучаете.

Нека първо започна с бонус-играта, която ви се предлага ако склоните да платите малко повече. Тя сякаш олицетворява цялото качество и забавление, което ви предлага тази невероятна съвкупност от игри. Saints Row: The Third, която заслужено държи оценка от 8.5/10 в GameSpot и то само година след излизането си на пазара. Цената ако играта бъде закупена от Steam: 39.99$. Средната цена на пакета, от друга страна, към момента е 5.70$. Доста добра сделка, нали?

И ако не смятате, че Saints Row: The Third не е чак такова попадение, че да дадете пари за него, то останалата част от списъка безспорно ще ви хване окото:

  • Company of Heroes
  • Company of Heroes: Opposing Fronts
  • Company of Heroes: Tales of Valor
  • Darksiders
  • Metro 2033
  • Red Faction: Armageddon
  • Саундтраковете на всяка една от горепосочените игри, ако сте почитател на тези неща

За незапознатите всяка от посочените игри е с оценка от 8/10 или повече. Единственото изключение прави Tales of Valor експанжънът към Company of Heroes, който е оценен на 6.0/10.

Humble Bundle не изневеряват и този път на себе си като обещават, че средствата ще отидат за благотворително. Този факт допълнително може да ви накара да се замислите да грабнете една от сделките на годината.

И ако досега ставахме свидетели на пакети с непознати игри (сред които винаги се намираше и по някои недооценен шедьовър), то този път няма причини за недоволство. Едни от най-известните игри на компанията и изобщо в цялата гейм индустрия са на ваше разположение за нищожни пари.

Предоставяме ви възможност сами да се убедите в това с видеото в края на статията.