Повечето пакети с игри сякаш има тенденция да предлагат на потребителя все познати неща. Всеки следващ носи нещо от предишния, но в различна комбинация от вече познати до болка игри. Досадно, но факт… Всички ние обаче искаме нещо ново, невиждано до този момент, стремим се към неизвестното. И именно това предлага новият Humble Bundle 4.

Humble Bundle 4 за Android пристига с пет впечатляващи игри, четири от които са дебютни заглавия за тази операционна система. Производителите до такава степен залагат на новото, че игрите все още дори няма възможност да бъдат закупени отделно една от друга чрез Google Play.

Не притежавате устройство на Android? Производителите са помислили и за това. Пакетът може да бъде закупен дори за Windows, Mac и Linux.

Подобно на останалите Humble Bundle пакети и този работи по следния начин: потребителят е този, който решава каква цена да заплати за игрите. Пени? Продадено. Долар? Продадено. 69.99$ ? Продадено. Независимо от сумата, която изберете, то пак ще се сдобиете с въпросния пакет, а парите, които платите, се поделят между производителите, хората от Humble и няколко благотворителни кампании.

Ако заплатите поне 1$ получава и лиценз за използването на въпросните игри със Steam. Ако пък решите да сте дори по-щедри и заплатите сума, по-висока от средната (към този момент 6.05$), ще се сдобиете и с шеста игра: великолепната и неостаряваща носителка на награди Machinarium.

И ако все още се чудите дали покупката си заслужава, имайте предвид, че Machinarium за Android по принцип струва 4.99$, а Crayon Physics Deluxe може да бъде намерен за 19.95$. По мое мнение, трябва да сте луди да не дадете поне средната цена за продукта.

Вашето мнение? Колко смятате, че трябва да заплатите за труда на производителя, за въпросните благотворителни дейности и за хората от Humble, направили този продукт възможен?