Gran Turismo Sport излиза на 17-и октомври

Gran Turismo Sport излиза на 17-и октомври

Дългоочакваният спортен симулатор Gran Turismo Sport вече има официална премиерна дата – 17-и октомври за Северна Америка и 18-и за Европа. Симулаторът трябваше да излезе още през ноември миналата година, но беше отложен за август 2017-а, за да не бъде жертвано качеството, само за да се пусне играта по-бързо (както правят някои други компании – гледам теб Mass Effect: Andromeda). Polyphony, компанията създател на сериите, приключи с отворената си бета, която започна през месец март и вече е във финалните стадии на подготовка.

Президентът на Polyphony и създател на Gran Turismo Казунори Ямаучи разкри, че информация за новото заглавие ще започне да се появява от този момент и до официалното пускане в продажба. Това, разбира се, ще включва всички налични в играта коли и писти, както и информация за вградените инструменти за създаване на трасета.

„Постарахме се да създадем игра, която да е безпрецедентна по отношение на графика, звук и симулация – изживяване, което може да бъде изпитано само на Playstation“, казва Ямаучи.

Което ни води до тъжната за някои новина, че Gran Turismo си остава Playstation ексклузивна серия. Играта ще има няколко различни варианта – стандартен, който ще струва еквивалента на 60$, Limited Edition – 70$ и Digital Deluxe Edition – 80$. Последните две ще включват допълнителни екстри като допълнителна валута в играта, аватари и други подобни благинки.

 

Няма коментари

Няма коментари

Все още няма коментари, можете да напишете първия.

Вашият коментар

Само регистрираните потребители могат да коментират.