Формуляри за участие в конкурса „Наградите на БАИТ за 2012г.“ се приемат до 6 януари 2013 г. включително на адрес: София 1040, бул. „Драган Цанков“ 36, СТЦ Интерпред, офис 339Б или e-mail: bait@bait.bg. Формулярът за участие и регламентът на конкурса са публикувани в сайта на БАИТ. Комисия ще разгледа постъпилите предложения от 07 до 13 януари 2013, а наградите ще бъдат връчени на официална церемония на 22 януари 2013 г. в Зала „София“ на Град Хотел „София“.

От БАИТ съобщиха, че до момента са подадени формуляри в категориите Образователна награда, Студентска награда, STARTUP компания, Журналистическа награда, Мобилни решения, E-business и Специална награда.

От Асоциацията напомнят, че ще бъдат присъдени общо 15 награди в следните категории и съответните подкатегории: Награда за журналистически принос, Образователна награда, Студентска награда, Публична администрация, Бизнес иновативност, Компания на годината, Корпоративна и социална отговорност, STARTUP компания на годината, E-business, Мобилни решения и Специална награда за значим принос в развитието на информационните и комуникационни технологии.

Както и в предишното издание, с признание ще бъдат удостоени журналисти, които са допринесли за популяризирането и решаването на задачите, свързани с развитието на информационните и комуникационни технологии, също са показали висок професионализъм, обективност, гражданска доблест и смелост при отразяване на проблематиката. За 2012 г. наградата за журналистически принос ще бъде присъдена в 3 подкатегории – печатни медии, радио и телевизия, интернет.