Никога не съм бил почитател на безсмислените дрънкулки за телефон. Украшение без каквато и да е стойност. Пълна щуротия… Понякога обаче дори една функция е достатъчна, за да те накара да погледнеш с други очи на даден продукт.

Нека от сега уточня нещо: Andru USB е зарядно на цена от 25$. Нали знаете, онова нещо, което по принцип върви безплатно с всеки телефон. Безспорно немалка цена за подобен продукт, но със същата убеденост мога да кажа, че ще го ползвате постоянно. Плюс това е изключително приятно на външен вид.

Дизайн

Andru се предлага на потребителя в три различни цвята: зелено, черно (познато още като Andru Dark) и бяло (Andru Chill). Когато се включи очите му светват в два различни цвята – очите на оригиналния Andru светят в синьо, когато се зарежда и в бяло ако е в режим на готовност.

Устройството е високо 2,54 см. и тежи около 36 грама. Изключително леко и удобно за всеки случай.

На главата му се намира USB портът, който е изключително издръжлив.

Малкото зелено човече е снабдено и с ръчички, които нямат абсолютно никаква функция, освен да очароват потребителя, което безспорно правят доста успешно.

С това не свършва всичко и Andru идва при купувача дори с изключително дълъг USB кабел, с който се допълва изключителния дизайн и удобство на устройството.