Както е добре известно, Коледно-новогодишните празници са добър повод за производители и доставчици да правят намаления и промоции, че даже и да раздават продуктите си съвсем безплатно. Последното обикновено става под формата на томболи, за началото на каквато ни съобщават и от компанията GIGABYTE. В партньорство с компаниите G.SKILL и KINGPIN известния тайвански производител организира масово Facebook мероприятие, наречено „Ultimate OverClockers Dream Xmas Giveaway'“ в което обещава да раздаде много „сериозен овърклокърски хардуер“.
 

Сред обявените награди виждаме дънни платки като GIGABYTE Z77X-UD4H и Z77-HD4 и комплекти памет като G.SKILL Trident 2600MHz Cl10 8GB и G.SKILL RipjawsX 2133MHz CL9 8GB, така че по отношение на сериозността на положението едва ли може да има съмнение. Всъщност пълния списък на наградите можете да видите и сами на илюстрацията по-долу, или като се запознаете с условията за участие, описани във Facebook страницата на инициативата.

За разлика от въздългото и трудно за произнасяне заглавие на томболата, която продължава от днес, 13 декември, до 27 декември, участието в нея е съвсем лесно и достъпно за всички Facebook потребители.

продължава в: PCWorld.bg