VIVACOM започва да предлага специална пакетна оферта за 30 Mbps оптичен интернет и цифрова телевизия с над 120 канала (10 от които с HD-формат) на цена от 21.60 лв. на месец за целия срок на договора. Това осигурява на клиента над 40% по-евтина пакетна услуга с непроменени условия за срок от две години. В офертата са включени безплатно HD ТВ-оборудване, Wi-Fi рутер и пакет с антивирусна защита, както и безплатна инженерна инсталация и денонощна техническа поддръжка.

Новият пакет е достъпен за всички клиенти, които имат достъп до оптичната мрежа на VIVACOM. От този месец Стара Загора се присъединява към другите четири града – София, Варна, Пловдив и Бургас – където телекомът инвестира и разширява покритието на оптичната си мрежа.

Оптиката на VIVACOM се характеризира най-вече с възможността да осигури 1 Gbps реална скорост до всеки един вход, което позволява на клиентите да получат заявените от тях скорости на пакети, най-големият от които е 100 Mbps, без тези скорости да бъдат споделяни с други потребители.