Руският Burger King поощрява клиентите си с криптовалута

Руският Burger King поощрява клиентите си с криптовалута

Вместо да трупа поредната безполезна пластмасова карта върху лоялните си клиенти, руският филиал на Burger King има доста по-добра идея за поощряване – криптовалута. The BK Lounge в Москва започва да издава Whoopercoins на всеки потребител, който използва услугите на веригата. С достатъчно от тези виртуални пари руснаците ще могат да си купят нъджети, бъргъри и други продукти от заведенията за бързо хранене в страната. До момента са издадени един милиард Whoopercoins с помощта на платформата Wave, а при достатъчно търсене, предстои нова емисия.

„Да ядеш Whoopercoins сега е стратегия за финансов просперитет за утре“, казва шефът на веригата Иван Шестов е един от най-интересните цитати от прессъобщение.

От по-информативните изречение във въпросното съобщение научаваме, че за всяка рубла потребителите ще получават 1 Whoopercoin. Необходими са около 1700 Whoopercoins, за да може лоялният клиент да ги обмени за продукт. За всички вегетарианци и вегани има и опцията, която предлагат всички криптовалути – а именно да бъдат продавани и търгувани онлайн. Очаква се Burger King да пусне специално мобилно приложение, с помощта на което потребителите ще могат да следят наличните си Whoopercoins.

Ако не сте в Русия (както предполагаме), можете да следите как върви цената на Whoopercoins на борсата – до момента са осъществени едва под 50 транзакции, така че криптовалутата определено стартира бавно.

Няма коментари

Няма коментари

Все още няма коментари, можете да напишете първия.

Вашият коментар

Само регистрираните потребители могат да коментират.